Retourneren

 

Wij hanteren de volgende voorwaarden bij retourneren:

 

(1) Je hebt als klant het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en na ontvangst nog 14 dagen om te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag, waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Wij verzoeken je indien mogelijk de artikelen in de originele verpakking, onbeschadigd en op eigen kosten te retourneren.

 

(2) Download het retourformulier via onderstaande knop. Vul het formulier in, print deze uit en voeg het formulier toe bij het retourpakket voor een snelle verwerking. Dit is echter niet verplicht.

 

(3) Het nakoming van deze procedure is geen dwingende voorwaarde voor de uitoefening van het herroepingsrecht.

 

(4) Nadat wij jouw retour hebben ontvangen, zullen wij vaststellen of het product in goede staat is terug gestuurd. Indien dit het geval is, wordt het openstaande bedrag binnen 14 werkdagen gecrediteerd.

 

(5) Retourneren is op eigen risico. Wij zijn hierdoor niet aansprakelijk voor een zoekgeraakte retourzending.

 

(6) Helaas is het niet mogelijk een artikel om te ruilen. Wanneer je toch graag één of meerdere artikelen wilt terugsturen en hiervoor bijvoorbeeld een andere  kleur wilt ontvangen, kun je dezelfde stappen ondernemen als bij het retourproces. Het gewenste artikel kun je dan opnieuw bestellen op onze website.

 

 

Ons retouradres:

Ilse De Brone

t.a.v. Satinelleke

Weidestraat 28

2800 Mechelen

 

Heb je nog een vraag over het retourneren? Neem dan hier contact met ons op.