Over Satinelleke


Hallo allemaal!

Mijn naam is Ilse. Ik ben 50 jaar, mama van 2 kinderen en al oma van 2 kleinkinderen.  Ondertussen ben ik bijna 3 jaar  getrouwd met de man van mijn leven. Onze gezellige thuis bevind zich in Mechelen. In het dagelijkse leven werk ik als verpleegkundige op de afdeling radiologie in het UZA in Edegem, wat ik met hart en ziel doe.

 

Als je aan mijn man of kinderen zou vragen om een paar eigenschappen van mij op te noemen, zullen ze mij zeker en vast beschrijven als een creatieve bezig bij. Ik oefen verschillende hobby's uit zoals knutselen, naaien, sieraden maken, diamond painting,... en natuurlijk Gelukspoppetjes maken! 

 

Zo begon dan ook het verhaal van Satinelleke. Wat begon als een hobby veranderde al snel in een kleine onderneming. Aangezien ik zelf zo verliefd was op al die mooie gelukspoppetjes, dacht ik bij mezelf dat andere ze toch ook absoluut super zouden vinden? Aangezien cadeautjes geven en andere blij maken iets is wat ik heel graag doe, kwam ik dus op het idee om mijn gelukspoppetjes te gaan verkopen als cadeautjes. Al snel kwamen er meerdere items bij en bleef het niet enkel bij gelukspoppetjes. Zo begon ik ook wijnstoppen, flesopeners, sleutelhangers met naam, pennen en bladwijzers te maken.  

 

En zo komen we dus hier.. Op de webshop van satinelleke.

Ik ben in de wolken dat al mijn schattige creaties mensen blij maken.

 

Ilse De Brone/Satinelleke